Bretoense Vissoep

Bretoense Vissoep

Soepen & bouillons

Samenstelling voor het bereiden van soepen en sauzen

100 g/l

Verkrijgbaar als:

  • JX08470-01 - Stuk (3 KG)
  • JX08470-02 - Emmer (3 KG)
Merk
Apollo
Rejo
Productassortiment
Apollo Professional
bloem ( tarwebloem, plantaardige vetten ( palmvet ) ) ; maltodextrine ( maïsmaltodextrine ) ; zout ; zetmeel ( aardappelzetmeel ) ; groenten en/of groetenextracte ( tomaat, prei, rodebietensap ) ; suiker ( sacharose ) ; plantaardige vetten ( zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, olijfolie, glucosestroop ( tarwe en/op maïs glucosesiroop ), glucosestroop ), melkeiwit ( natriumcaseïnaat ), caseïnaat ) ) ; vis poeder en/of vis extract en/of vis olie ( ** ERROR 5 ** ) ; kruiden en specerijen ( ui, laurier, witte peper, kervel ) ; schaaldier poeder en/of schaaldier extracten en/of schaaldier concentrate ( garnaal, kreeftextract ) ; smaakversterker : mono-natriumglutaamaat (E 621) ; aroma's ( aromatiserende preparaten ( gistextract ), te bepalen ), natuuridentieke aromatische substanties ( te bepalen ), aromatiserende preparaten, natuurlijke aromastoffen , natuuridentieke aromatische substanties ) ; specerijenextract ( paprika-extract ) ; vrucht en/of vruchtextract en/of vruchtesap ( gedehydrateerd citroensap )
Element Waarde
Verzadigde vetten 6,27 GRAM
Koolhydraten 50,82 GRAM
Vezels 2,78 GRAM
Energie 399 KILOCALORIE
Energie 1.674 KILOJOULE
Vetten 14,96 GRAM
Eiwitten 11,92 GRAM
Zout 10,68 GRAM
Suikers 10,31 GRAM