Bretoense Vissoep
Soepen & bouillons
Samenstelling voor het bereiden van soepen en sauzen
100 g/l
Verkrijgbaar als:
- JX08470-01 - Stuk (3 KG)
- JX08470-02 - Emmer (3 KG)
- Merk
-
Apollo
Rejo - Productassortiment
- Apollo Professional
bloem ( tarwebloem, plantaardige vetten ( palmvet ) ) ; maltodextrine ( maïsmaltodextrine ) ; zout ; zetmeel ( aardappelzetmeel ) ; groenten en/of groetenextracte ( tomaat, prei, rodebietensap ) ; suiker ( sacharose ) ; plantaardige vetten ( zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, olijfolie, glucosestroop ( tarwe en/op maïs glucosesiroop ), glucosestroop ), melkeiwit ( natriumcaseïnaat ), caseïnaat ) ) ; vis poeder en/of vis extract en/of vis olie ( ** ERROR 5 ** ) ; kruiden en specerijen ( ui, laurier, witte peper, kervel ) ; schaaldier poeder en/of schaaldier extracten en/of schaaldier concentrate ( garnaal, kreeftextract ) ; smaakversterker : mono-natriumglutaamaat (E 621) ; aroma's ( aromatiserende preparaten ( gistextract ), te bepalen ), natuuridentieke aromatische substanties ( te bepalen ), aromatiserende preparaten, natuurlijke aromastoffen , natuuridentieke aromatische substanties ) ; specerijenextract ( paprika-extract ) ; vrucht en/of vruchtextract en/of vruchtesap ( gedehydrateerd citroensap )
Element | Waarde |
---|---|
Verzadigde vetten | 6,27 GRAM |
Koolhydraten | 50,82 GRAM |
Vezels | 2,78 GRAM |
Energie | 399 KILOCALORIE |
Energie | 1.674 KILOJOULE |
Vetten | 14,96 GRAM |
Eiwitten | 11,92 GRAM |
Zout | 10,68 GRAM |
Suikers | 10,31 GRAM |