Universele Binder Wit Instant
Textuurverbetering
Samenstelling voor het binden van witte sauzen en soepen
Verkrijgbaar als:
- JX01722 - Doos (1 KG)
- S09652 - Zak (20 KG)
- Merk
- Rejo
Gemodificeerd zetmeel ; maltodextrine ; creamer (zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, glucosestroop, gemodificeerd zetmeel, antiklontermiddel: E551 - technologische hulpstof) ; bloem.
Element | Waarde |
---|---|
Verzadigde vetten | 0,47 GRAM |
Koolhydraten | 88,17 GRAM |
Vezels | 0,01 GRAM |
Energie | 400 KILOCALORIE |
Energie | 1.693 KILOJOULE |
Vetten | 4,96 GRAM |
Eiwitten | 0,67 GRAM |
Zout | 0,01 GRAM |
Sodium | 34,1 MILLIGRAM |
Suikers | 2,58 GRAM |