Freshcol
Textuurverbetering
Samenstelling met het enzym transglutaminase. Transglutaminase is een natuurlijk voorkomend enzym dat eiwitten kan koppelen
10 g in 40 g water per kilo vlees (totaal 50 g/kg)
Enkel te gebruiken in producten die verhit verkocht worden!
Verkrijgbaar als:
- S02144 - Verpakking (1 KG)
- Merk
- Rejo
MELKeiwit ; gedeeltelijk ontsuikerde weipoeder (bevat MELK) ; dextrose ; maltodextrine ; natuurlijke aroma's ; transglutaminase
Element | Waarde |
---|---|
Verzadigde vetten | 0,58 GRAM |
Koolhydraten | 54,93 GRAM |
Vezels | 0,01 GRAM |
Energie | 354 KILOCALORIE |
Energie | 1.502 KILOJOULE |
Vetten | 0,88 GRAM |
Eiwitten | 31,46 GRAM |
Zout | 2,27 GRAM |
Sodium | 919,2 MILLIGRAM |
Suikers | 37,05 GRAM |