P.D.S.
Textuurverbetering
Samenstelling voor het binden van sauzen en soepen
Maximum 50 g poeder (opgelost in 50 g plantaardige olie) per liter eindproduct.
Verkrijgbaar als:
- S02094 - Emmer (6 KG)
- S02095 - Doos (1,5 KG)
- S11907 - Emmer (15 KG)
- Merk
- Rejo
gemodificeerd zetmeel ; verdikkingsmiddel : E 412 ; zonnebloemolie - technologische hulpstof ; antioxidant : rozemarijnextract - technologische hulpstof
Element | Waarde |
---|---|
Verzadigde vetten | 0,19 GRAM |
Koolhydraten | 86,72 GRAM |
Vezels | 8,6 GRAM |
Energie | 375 KILOCALORIE |
Energie | 1.588 KILOJOULE |
Vetten | 0,78 GRAM |
Eiwitten | 0,95 GRAM |
Zout | 0,46 GRAM |
Sodium | 181,8 MILLIGRAM |
Suikers | 0 GRAM |